Skip to content

Printkasten

Opdrachtgever: Hago Airport Services

Locatie: WTC Schiphol

Met dank aan: Hylke van de Kamp

Tulpenhout, plexiglas, MDF en heel veel groene lak.

In het streven naar een circulair afvalcircuit op Neerlands favoriete vliegveld, verschijnt er plots (!) een stel 3d-printers op kantoor. Een filament van petflessen vormt zich hier tot vliegtuigmodellen, pashouders en ander gespuis. Voor Hago Airport Services ontwerpt en maakt AV Interieurontwerp zes ‘printkasten’; een combinatie van werkplek, stalplaats en showspace. Er is rekening gehouden met afvoer van warme lucht, aanvoer van printdraad en ruimte voor kabels en adapters. In samenwerking met productontwerper Hylke van de Kamp ontstaan 3d – scharnieren en greepjes. Printen maar!

IMG_1617

 

IMG_1640

 

IMG_1665

 

IMG_1642

 

IMG_1619

 

IMG_1607

 

IMG_1658

 

IMG_1661

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s